Dato Søndag d. 5. september 2021, kl. 17:30
Sted Jyllinge Kirke, Kirkestræde 9, 4040 Jyllinge
Kaj Bollmann
De Udsendtes Dag

I år kan vi heldigvis igen markere flagdagen for de udsendte, hvor vi mindes dem, der faldet som udsendte og markerer vores respekt og ansvar for de udsendte soldater og civile. Det er søndag den 5. september kl. 17.30 på kirkegården.

Der vil blive spillet hornmusik ved Roskilde Stifts Tårnblæserlaug, og der vil være fællessang og nedlæggelse af blomster på soldatergraven. Årets taler er Martin Helbo Nielsen, som er med i Landsledelsen for Danmarks-Samfundet. I forbindelse med højtideligheden på kirkegården overrækker Martin Helbo Nielsen en ny fane til menighedsrådet til brug på soldatergraven. Den nuværende er mærket af vind og vejr. Derefter er der en kort gudstjeneste i Jyllinge Kirke og samvær med kaffe/te og sandwiches i Laden, hvor vi får mulighed for at høre mere om Danmarks-Samfundets arbejde for vores flag og for uddelingen af faner til foreninger mm.