• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 14. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00

Årets sommerfest bliver lidt anderledes end normalt, da vi jo, som alle andre i Danmark, må overholde de restriktioner og anbefalinger der er udstukket ifm. corona-virus. Men det skal ikke afholde os fra at mødes under og være sammen under ansvarlige former.

Der vil kun være adgang til gudstjenesten og sommerfesten via gårdspladsen ved præstegården (stien til højre op forbi "Stalden") - og adgang vi kirkegården og Planetvej vil være afspærret.
Kirken og kirkens aktiviteter er omfattet af sektorpartnerskabets retningslinjer, som tillader at vi mødes mere end 50 personer, når blot vi overholder afstandskravene ( 2 meter når vi synger - ellers 1 meter) og når vi bliver siddende på vores pladser og ikke bevæger os rundt på området. Det er selvfølgelig muligt at hente kage, øl og vand - men det skal foregå under hensyntagen til afstand i en eventuel kø.

Skulle der dukke så mange op, at vi ikke kan holde den nødvendige afstand, så er der muligt også at overvære gudstjenesten og talen fra Laden og konfirmandstuen, hvor vi viser det hele på store skærme. Herinde kan vi tage imod så mange som 27. Vi håber derfor, at alle der har lyst vil have mulighed for at være med til sommerfesten på den ene eller den anden måde.

Programmet for sommerfesten bliver lidt kortere end normalt, og ser således ud:

Kl. 10:00  Friluftsgudstjeneste v/sognepræsterne Kaj Bollmann og Mogens Damm
Kl. 11:10  Musik ved Roskilde Stifts Tårnblæserlaug samt kaffe og sønderjyske kage-specialiteter, salg af øl og vand.
Kl. 11:45  Tale ved kirkeminister og kulturminister Joy Mogensen

Vi vil gerne bede om at evt. betaling for øl og vand foregår via MobilePay eller evt. med lige penge, som lægges i en skål ved udsalgsstedet. Enhedspris for øl og vand er 10,-.

Arrangementet i præstegårdshaven afsluttes efter ministerens tale. Herefter kan vi mødes igen ved koncerten i Hellig Kors Kirke med Ars Nova. Se mere her.

Kaj Bollmann, Mogens Damm