• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 9. juni 2020, kl. 18:00

Der er valg til menighedsrådet d. 15. september 2020. Men inden da - d. 9. juni - afholdes et offentligt orienteringsmøde, hvor menighedsrådet vil orientere om året der er gået og nye aktiviteter. Herudover vil vi også på mødet skabe et overblik over hvem der er interesseret i at stille op ved valgforsamlingen d. 15. september.
Kom og hør mere om hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Udover aktiviteterne og det at være en repræsentant for menigheden er der andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.
Vi starter kl 18:00 med bid brød og lidt at drikke.

Jyllinge Menighedsråd
Sted Laden, Bygaden 23, 4040 Jyllinge