• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 20. november 2019, kl. 20:00

Mathilde Falch er nu trådt så meget i karakter, at hun ikke bare bliver opfattet som sin ‘fars datter’ og Michael Falch har de senest år oplevet fornyet vind i sejlene, med både albums, bøger og koncerter. Nu sigter Mathilde og Michael Falch sigter mod en kirketur, hvor de optræder sammen og er fælles om at dele ud af hinandens sangkatalog. I kirken vil man kunne forvente, at de begge vil finde særligt rum til at synge sig ind i de både smertelige og livsbekræftende sange, de to Falch’ere, trods deres forskellighed, har med sig på deres livsrejser.

Koncerten d. 20. november kl 20:00 er allerede udsolgt, men billetter til ekstrakoncerten i Hellig Kors Kirke tirsdag d. 19. november kl. 20:00 kan købes hos Gimle (www.gimle.dk) til 275,- og ved indgangen til 290,-, såfremt der ikke er udsolgt inden.

Hellig Kors Kirke, Agerskellet 10, 4040 Jyllinge, Danmark
275,-/290,-