Søndag d. 26. maj 2019, kl. 10:00

I år kommer sommerfesten til at finde sted fredag 24. og søndag 26. maj.
Programmet for fredag aften er som følger: Kulturskolens rytmiske bands spiller i præstegårdshaven kl. 18.30 og man kan glæde sig til gensyn med Six Foot Stompers, som spiller jazz i Laden fra 20 til 22.

Søndagen indledes med friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven kl. 10.00. Vi håber, at Roskilde Stifts Tårnblæserlaug også i år vil spille ved gudstjenesten. Før- grundlovsdags-talen” bliver ved tidl. domprovst Jens Arendt, Roskilde. Han taler søndag efter gudstjenesten ca kl. 11:45, og kl. ca. 12:10 synger vort "gamle" bysbarn Isabel Schwartzbach, som er aktuel på Det Ny Teater i Phantom of the Opera og i Hedeland Roskilde i Sound of Music.

Efter gudstjenesten er der så mulighed for at holde ”frokost i det grønne”. Hellig Kors Kirkens Venner står for forplejningen. Undervejs er der mulighed for at købe lodder i det traditionelle lotteri. Alle indtægter ved sommerfesten går til Hellig Kors Kirkens Venners arbejde.

Karen-Marie Winther, Kaj Bollmann, Mogens Damm