Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag med Leif Davidsen

JAN
25

Foredrag med Leif Davidsen


Dato Onsdag d. 25. januar 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Hellig Kors Kirke, Agerskellet 10, 4040 Jyllinge
Medvirkende
Leif Davidsen
Pris
Gratis
Foredrag med Leif Davidsen

Vores nye foredragsrække med temaet "Frihed", som vil blive belyst fra flere sider, begynder med at foredrag af Leif Davidsen.

Det foregår onsdag d. 25. jan. kl. 19 i HKK, hvor journalist og forfatter Leif Davidsen kommer med foredraget "Portræt af Putin og hans Rusland". 

Siden 2000 har Vladimir Putin ledet Rusland. Foredraget tegner et portræt af Putin, der er født i 1952, fra hans tid som KGB-mand, over reformår frem til hans position som Ruslands ubestridte leder, der har omdannet Rusland til et diktatur. Hans uprovokerede angreb på Ukraine den 24. februar 2022 er den foreløbige kulmination af hans drøm om at genrejse Rusland som et stort Imperium. Rusland er et andet land i dag end før invasionen og atter igen et andet land end det Sovjetunionen, som Putin blev v født ind i.

Foredraget er dermed også et portræt af det moderne Rusland og dets indbyggere på godt og ondt. Fra ønsket om at være en del af vores verden til at blive en pariastat. Det bygger på Leifs utallige rejser til landet fra 1980, da det hed Sovjetunionen, og frem til i dag.