Dato Torsdag d. 20. oktober 2022, kl. 17:30
Sted Laden, Bygaden 23, 4040 Jyllinge
Eksistenscafé

I efterårets Eksistenscafé vil vi prøve at blive klogere på, hvad kristendom er. Er du nysgerrig på kristendommen, historien og begreberne, så er Eksistenscafé helt sikkert noget for dig.Hvad er højtider og hvad betyder de for os? Gudstjenesten og ritualerne, hvor kommer de fra? Hvordan blev kristendommen til? Hvad er treenigheden? Kirkens rum og historie. Dåb og nadver. Hvad er Folkekirken og dens historie, og hvad betyder den for os? Der er mange spørgsmål, og vi vil forsøge at svare ved hjælp af oplæg og samtale om emnet. Ordet er frit og alle er velkomne.

Vi starter op torsdag den 18.8 kl 17.30-19,00 og det er derefter den 3. torsdag i måneden med afslutning i november.

Vi serverer en bid brød, vand/vin og kaffe/the undervejs.