Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 23. september 2021, kl. 17:15
Sted Hellig Kors Kirke, Agerskellet 10, 4040 Jyllinge
Karen-Marie Winther
Pynt din kirke

Vi mangler din hjælp til at pynte kirken op til høst. Så tag dit barn eller barnebarn med torsdag d. 23. september kl. 17.15 i Hellig Kors Kirke, hvor vi har sørget for alt det nødvendige for at udfolde sig kreativt. Kun fantasien sætter grænser. Når vi undervejs bliver sultne, så er der pølser og brød.

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne vide, hvor mange der kommer. I skal tilmelde jer senest tirsdag d. 21. september og det er efter først til mølleprincip. Tilmelding her: https://forms.churchdesk.com/f/sA4mUTsf39

Jeres pynt vil blive sat i kirken til høstgudstjenesten søndag d. 26. september kl. 10. I er meget velkomne til at deltage eller komme bagefter og tage jeres pynt med hjem.

Vi håber på at se mange børn sammen med deres voksne til en hyggelig aften.

Bedste hilsner

Børne- og ungeudvalget i Jyllinge Sogn.