Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Eksistenscafé

Kunne du godt tænke dig en gang imellem at have et frirum til at tale med andre om emner som meningen med livet, tro og tvivl, godt og ondt, de forskellige religioners svar på de store spørgsmål og alt det, man ofte ikke får talt om i en travl hverdag med arbejde og børn?

Og har du lyst til at gøre det under hyggelige former med ikke for mange deltagere, hvor vi spiser lidt ost og drikker et glas rødvin eller kaffe/te undervejs, uden at det varer hele aftenen? Så er dette initiativ måske noget for dig: Vi mødes den 4. torsdag i hver måned fra 19.00 - 21.00 på Høloftet (med få undtagelser). Vi lægger ud med et emne, så vi har noget at begynde samtalen med. Emnet vil fremgå af Jyllinge Sogns kalender. 

I samtalen er det ikke mindst meningen, at deltagernes egne tanker om de store spørgsmål skal kunne komme på banen, så man ikke kun bliver klogere, men måske også inspireret og udfordret af hinanden. Uden at der er autoriserede svar for enden af samtalen! Tanken er, at vi de første par gange går videre med samme emne; men deltagerne skal kunne være medbestemmende om det næste emne, hvis de ønsker det. Man forpligter sig ikke til at deltage alle gangene. Man kan hoppe på og af, som man har lyst og tid til; men jo mere man er med, jo større udbytte får man.

Det er gratis at deltage.