Konfirmationerne står (endelig) for døren

# Konfirmation
Udgivelsesdato Udgivet af Liane Schwartzbach, tirsdag d. 3. august 2021, kl. 20:07

Så er konfirmationerne lige om hjørnet, og under forudsætning af, at den varslede generelle ophævelse af corona-begrænsningerne pr. 1.september holder stik, regner vi med, at konfirmationsgudstjenesterne i Hellig Kors Kirke lørdagene 4., 11. og 18. september afholdes uden andre begrænsninger end dem, pladsen i kirken nødvendiggør. Udregnet som antal konfirmander på holdet i forhold til pladser i kirken, giver det følgende tal (i alle tal er konfirmanden medregnet), som hver familie disponerer over:

4.sept. kl. 9.30: 18 -  4.sept.  kl.12.30: 20 personer

11.sept. kl. 9.30: 25 – 11.sept. kl. 12.30: 21 personer

18.sept. kl. 9.30: 20 – 18.sept. kl. 12.30: 30 personer

Såfremt corona-begrænsningerne ikke skulle blive ophævet 1. september, vil der komme en ny melding ud, så snart vi kender retningslinierne.  Vi beklager, at vi ikke kan give klarere besked.

Menighedsrådet og præsterne