Vi åbner mere op!

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Liane Schwartzbach, tirsdag d. 12. januar 2021, kl. 16:56

Det er med stor glæde, at vi kan melde, at der er sket betydelige lempelser af corona-restriktionerne indenfor Folkekirken. Vi må nu igen synge til gudstjenesterne, som i øvrigt vil have "normal" længde og nadveren genindføres ved alle gudstjenester. Arealkravet mindskes til 4 kvm. pr person, således at vi nu kan være 69 personer i Hellig Kors Kirke ad gangen.
Der skal stadig bæres mundbind, når man går ind og ud af kirken, samt hvis man bevæger sig rundt (ikke ved altergang). Og vi har selvfølgelig samme regler vedr. hygiejne (afspritning, udluftning osv).

Ved koncerter og andre arrangementer skal der vises dokumentation for negativ covid-19 test (højst 72 timer gammel) eller gyldigt coronapas.