Spirekor

Går du på Jyllinge Skole i 0. eller 1. klasse, og har du lyst til at bruge din stemme og synes du at det er sjovt at synge sammen?

Så meldig til Spirekoret.

Spirekoret er for alle drenge og piger der godt kan lide at synge sammen. Vi synger børnesange og salmer, laver kanons og sanglege og lærer på en sjov måde at bruge stemmen sundt. Man behøver ikke at kunne læse i Spirekoret, da vi lærer alting udenad.

Vi leger med rytmer og lærer noder med solfa tegn og så kan vi også godt lide at optræde for andre, så I kommer til at se og høre os til Lucia optog i Hellig Kors kirke i år.

Det foregår på Nordskolen - afd. Jyllinge om tirsdagen og vi starter d. 14.09 kl. 14-14.45.

Kirkesangeren fra Jyllinge kirke leder børnekoret og hedder Radmila Rajic.

Tilmeld dig nedenfor.

Mange hilsner

Radmila

Her kan du tilmelde dig.