Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtykkeerklæring ved modtagelse af nyhedsbreve

Når du siger Ja tak – jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Jyllinge Sogn, siger du ja til nedenstående vilkår.

UDGIVER AF NYHEDSBREVET

Jyllinge Sogns Kirkekontor
Bygaden 23B
4040 Jyllinge
E-mail:  jyllinge.sogn@km.dk

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi gemmer dine oplysninger for at kunne informere dig om gudstjenester, aktiviteter og arrangementer som kan have din interesse, jf. den type af nyhedsbrev som du tilmelder dig. Vi gemmer bl.a. navn, e-mail-adresse og i visse tilfælde telefonnummer. Dine oplysninger bliver ikke brugt til andet end nyhedsbrevene. Vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver disse oplysninger.

Typer af nyhedsbreve

Film, foredrag og litteratur
Her hører du fra os, når vi kan tilbyde aktiviteter i filmklubben, studiekredsen, litteraturkredsen eller når vi har interessante foredrag.

Koncerter og musikliv
Så hører du fra os, når vi har rytmiske gudstjenester, koncerter og andre musikalske aktiviteter.

Særligt for børn og unge

Så hører du fra os, når vi har aktiviteter der har særlig interesse for børn og unge. Det kan være alt fra babysalmesang til minikonfirmandundervisning, spaghettigudstjenester og musikarrangementer der henvender specifikt til børn og unge.

Alle nyheder fra Jyllinge Sogn
Så får du information om det hele. Nyhedsbrevet i denne kategori kommer ca. en gang om ugen, dog lidt sjældnere henover sommeren.

 

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Dine kontaktoplysninger opbevares så længe, du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.

Det er til hver en tid muligt at afmelde Nyhedsbrevet igen. Det sker ved hjælp af et link i mailen.

Her ser du Jyllinge Sogns Cookies- og Privatlivspolitik.